KISZONKI. SAMO ZDROWIE

34,99 zł

Brutto

W tej książce przedstawiamy zasady przyrządzania i przechowywania kiszonek oraz zestaw przepisów na wyborne przetwory.

Czytaj więcej
Ilość

Brak na stanie

Kiszona kapusta czy ogórki to nie tylko porcja witamin, których brakuje nam w chłodniejszych porach roku, ale też naturalny probiotyk. Kiszonki są mniej kaloryczne niż nieprzetworzone warzywa czy owoce, a kisić można nie tylko kapustę i ogórki, ale także inne warzywa, a nawet owoce. Najzdrowsze zaś są kiszonki wykonane samodzielnie.

W tej książce przedstawiamy zasady przyrządzania i przechowywania kiszonek oraz zestaw przepisów na wyborne przetwory. Książka adresowana zarówno do osób dopiero zaczynających robić przetwory, jak i tych wszystkich, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami w słoikach.

Opis
Wydawnictwo
Olimp Media
Oprawa
twarda
Ilość stron
160
Rok wydania
2019
ISBN
9788377073018